top of page

Steelwratjes en ouderdomswratten


Binnen Medipraxis kunt u terecht voor coagulatie met behulp van de cauteerstift. De Cauteerstift heeft een puntvormig uiteinde die door stroom wordt verhit en waarmee we weefsel kunnen wegbranden. Met de Cauteerstift kunnen we verheven goedaardige huidafwijkingen behandelen, zoals steelwratjes, ouderdomswratten, gerstekorrels en kersenwratjes.

Voorafgaand aan de behandeling

Allereerst dient er een intake plaats te vinden, deze is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze intake zal de huidtherapeut kijken naar de klacht en aangeven of een coagulatie behandeling voor u geschikt is.

Tijdens de behandeling

De huidafwijkingen worden aangestipt met de Cauteerstift. U voelt dan een kortdurende hitte. Dit is niet pijnloos, maar wel te verdragen. Na ieder behandeld plekje kan er even worden gekoeld met een koud kompres. Door het aanstippen met de Cauteerstift kunnen er korstjes ontstaan op de behandelde plekken, dit is normaal. Deze korstjes zullen er na een aantal dagen afvallen. Met de Cauteerstift zijn er meestal maar 1 tot 2 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om minimaal 2 dagen niet in de zon te zitten en om de huid te beschermen met een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. Ook is het belangrijk dat u niet aan de korstjes gaat krabben. Draag ook geen schurende kleding.

De kosten

Een behandeling kost 42,50 per half uur (10-15 plekjes).

Een gratis en vrijblijvend intakegesprek

U kunt een afspraak inplannen via 078-3032499 of via info@medipraxis.eu

234 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page