top of page
detoxification-4-638.jpg

Boekentip:

Voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen schreef Cynthia een prettig lezend zelfhulpboekje om inzichten te geven over wat je zelf zou kunnen doen om het zelfgenezend vermogen te optimaliseren. Het boek heet 'Terug naar Beter' en is te bestellen via deze link .

Waarom ontgiften?

 

Ons lichaam beschikt over een indrukwekkend ontgiftingssysteem. Helaas is dit systeem vaak overbelast vanwege de aanwezigheid van gifstoffen die we binnen krijgen via voeding, de lucht, ons water en dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Gifstoffen kunnen we onderverdelen in zware metalen, hormoonverstoorders, immuunsysteemverstorende-, en muterende (bv. kankerverwekkende) stoffen. Er kunnen allerlei klachten ontstaan door de aanwezigheid van gifstoffen in ons lichaam.

Klachten die kunnen samenhangen met toxinen:

Huidproblemen, concentratieproblemen, geheugenverlies, autisme-gerelateerde klachten, Alzheimer, Parkinson, ernstige vermoeidheid, depressie, slaapproblemen, vruchtbaarheidsproblematiek, PMS, schildklierproblemen, endometriose, overgewicht, darmproblemen, problemen aan de luchtwegen, hart-en vaatziekten, kanker.

Detoxificatie:

Detoxificatie is een ingewikkeld biochemisch proces. Ontgiften is daarom ook iets heel anders dan vasten of ontslakken. Hoewel vasten ook heel gezond kan zijn is dat tijdens het detoxificatieproces juist niet handig om te doen. Er zijn namelijk heel veel (voedings-)stofjes nodig om dit proces goed te laten verlopen.

Juiste begeleiding:

Het detoxificatieproces verloopt via fases. Het is belangrijk dat u goed begeleidt wordt tijdens dit proces. Vooral wanneer u medicijnen gebruikt kan dit het detoxificatieproces beinvloeden. Bij MediPraxis zijn wij gespecialiseerd in veilig en effectief biochemisch ontgiften.

bottom of page