top of page
IMG_20181204_143710.jpg

BioDetox:

 

BioDetox is een ontgiftingskuur van 15 dagen. Dit ontgiftingssupplement is zorgvuldig samengesteld en omvat alle ingredienten die naast een gezonde voeding nodig zijn om het lichaam optimaal te ondersteunen bij het ontgiften. Het helpt gifstoffen los te maken, om te vormen en af te voeren.

Prijs BioDetox: 57,50. Bestellen klik hier.

Boekentip: Voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen schreef Cynthia een prettig lezend zelfhulpboekje om inzichten te geven over wat je zelf zou kunnen doen om het zelfgenezend vermogen te optimaliseren. Het boek heet 'Terug naar Beter' en is te bestellen via deze link .

Waarom ontgiften?

 

Ons lichaam beschikt over een indrukwekkend ontgiftingssysteem. Helaas is dit systeem vaak overbelast vanwege de aanwezigheid van gifstoffen die we binnen krijgen via voeding, de lucht, ons water en dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Gifstoffen kunnen we onderverdelen in zware metalen, hormoonverstoorders, imuunsysteemverstorende-, en muterende (bv. kankerverwekkende) stoffen. Er kunnen allerlei klachten ontstaan door de aanwezigheid van gifstoffen in ons lichaam.

Klachten die kunnen samenhangen met toxinen:

Huidproblemen, concentratieproblemen, geheugenverlies, autisme-gerelateerde klachten, Alzheimer, Parkinson, ernstige vermoeidheid, depressie, slaapproblemen, vruchtbaarheidsproblematiek, PMS, schildklierproblemen, endometriose, overgewicht, darmproblemen, problemen aan de luchtwegen, hart-en vaatziekten, kanker.

Detoxificatie:

Detoxificatie is een ingewikkeld biochemisch proces. Ontgiften is daarom ook iets heel anders dan vasten of ontslakken. Hoewel vasten ook heel gezond kan zijn is dat tijdens het detoxificatieproces juist niet handig om te doen. Er zijn namelijk heel veel (voedings-)stofjes nodig om dit proces goed te laten verlopen.

Mensen die medicatie gebruiken of veel lichamelijke klachten hebben kunnen het beste ontgiften onder begeleiding van een Orthomoleculair Therapeut zoals bij MediPraxis. Heeft u milde klachten en gezonde darmen en wilt u om preventieve redenen ontgiften dan kunt u zonder consult jaarlijk de BioDetox-kuur doen.

bottom of page