top of page

LASER BEHANDELINGEN

Stralende Resultaten, Zorgvuldige behandeling

 

Bij MediPraxis streven we naar doeltreffende oplossingen voor diverse huidproblemen. Onze pioniersrol in Nederland op het gebied van lasertherapie getuigt van onze toewijding aan geavanceerde behandelingen. Ontdek de mogelijkheden van lasertherapie en verwelkom een stralende, gezonde huid.

 

Laserontharing:

Zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes op het gezicht en lichaam met behulp van geavanceerde laser- of AFT-technologie. MediPraxis, een van de eerste praktijken in Nederland die begon met laserontharing, biedt een effectieve en duurzame oplossing.

 

Couperose en Rosacea

Met de VP 540 behandeling verminderen we effectief rode verkleuringen, waardoor je huid er egaler en rustiger uitziet.

Meer informatie over rosacea lees je hier.

 

Pigmentvlekken:

De Erbium Yaglaser of VP 540 wordt ingezet om oppervlakkige pigmentvlekken te verminderen. Coagulatie is een effectieve methode om huidvlekken zoals steelwratjes en ouderdomswratten te verwijderen. Voor melasma bieden we een holistische aanpak, waarbij een orthomoleculaire behandeling van binnenuit wordt gecombineerd met externe behandelingen.

 

Acnelittekens:

Onze behandelingen met de Erbium Yag laser en micro-needling zijn effectief in het verminderen van acnelittekens, waardoor de huid gladder en egaler wordt.

 

Huidverjonging:

Ervaar een jeugdige uitstraling met Erbium Yag en micro-needling. Rimpels verminderen, de huid wordt verstevigd en geëgaliseerd voor een frissere look.

 

Combinatiebehandelingen:

Optimaliseer jouw resultaten met onze combinatiebehandelingen. Ontdek hoe lasertherapie samengaat met andere behandelmethoden voor een algehele huidvernieuwing. Klik hier voor meer informatie.

 

Bij MediPraxis verenigen we geavanceerde technologie met een deskundige kijk op een gezonde huid. Voel je welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

lasertherapie Dordrecht
bottom of page