top of page

Huidverbetering  en anti-aging.

 

Of het nu gaat om pigmentproblemen, rode vaatjes, rimpels, huidverslapping of onzuiverheden. We kunnen allerlei producten, apparatuur en technieken combineren om voor u het beste resultaat te leveren.  

 

Bij MediPraxis wordt niet gewerkt met standaard protocollen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk afgestemd op uw wensen en huidproblemen.

gelaats

Mini Facial

Een dieptereiniging, milde peeling of het laseren van een paar pigmentvlekjes of rode vaatjes. Een basis behandeling met aantoonbaar resultaat. Ook geschikt als lunchtime treatment.

Max. 45 minuten

Plus Facial

combinatiebehandelingen

Een microneedling- of laserbehandeling gecombineerd met een middel diepe peeling. Een speciaal op uw huid afgestemde aanpak voor een optimaal resultaat. 

max. 45 minuten

Smile Facial


 
Een drievoudige aanpak om de huid rondom de mond en kin te verstevigen en verstrakken. Ook vermindering van vlekjes en fijne lijntjes.

 

Behandeling:
Microneedling
Cosmopeel Forte

Vitamine A kuur voor thuis.

Prijs: 225,00 per behandeling

Plaatselijke downtime rondom de mond.

Triple Treatment
Spa behandeling
Gezichtsbehandeling

Advanced Facial

Voor een dieper bereik

Een microneedling of laserbehandeling gecombineerd met een diepere peeling. Speciaal samengesteld voor het beste resultaat. Kans op downtime.

max. 60 minuten

Medische Peeling

TCA en Phenolzuur

Een diepe peeling waarbij huidvernieuwing plaatsvindt. Deze peeling mag alleen door artsen en huidtherapeuten worden uitgevoerd. Bij acnelittekens, zonschade, pigment en rimpels. Houdt rekening met downtime.

inclusief 2 producten

Man krijgt een gezichtsbehandeling
bottom of page