top of page

MICRONEEDLING

Wat is een microneedling behandeling?

Met behulp van een soort pen worden dunne naaldjes snel in en uit de huid geprikt. De vele minuscuul kleine gaatjes die hierdoor in de huid ontstaan zorgen voor extra aanmaak van collageen. Dit geeft een strakkere huid, vermindert fijne lijntjes en grove poriën en vermindert acne-littekentjes. Tijdens een oppervlakkige microneedling behandeling kan een peeling worden aangebracht. Dit noem je een Pixel-peel. Voor dit soort combinatiebehandelingen verwijzen we naar onze skin concepts. Na de behandeling is de huid even wat rood en gevoelig maar een dag later is het voor de buitenwereld niet meer zichtbaar dat u bent behandeld.

Wat zijn de indicaties om een microneedling behandeling te ondergaan?

  • vertragen van huidveroudering

  • verslapte huid

  • grove porien

  • littekens

  • rimpels

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

6 behandelingen worden aanbevolen met een interval van in het begin 2 tot uiteindelijk 6 weken.

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Direct na de behandeling wordt er een ontstekingsremmende creme aangebracht. De eerste 2 uur na de behandeling is het belangrijk om de huid met rust te laten. Verder zal de huidtherapeut persoonlijk advies meegeven. In ieder geval is het belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen de zon. Een dag na de behandeling mag u uw dagelijkse routine en gebruik van make-up hervatten.

Combinatiebehandelingen:

Microneedling kan een onderdeel zijn van onze huidverbeteringsconcepten waarbij verschillende behandeltechnieken worden gecombineerd voor een optimaal resultaat. Voor meer informatie klik dan hier.

Acne Treatment
bottom of page