top of page

Ontdek de kracht van microneedling!

Heb je wel eens gehoord van microneedling en vraag je je af wat deze behandeling voor jouw huid kan betekenen? Microneedling is een speciale techniek waarbij dunne naaldjes snel in en uit de huid worden geprikt met behulp van een speciale pen. De talloze kleine gaatjes die hierdoor ontstaan, stimuleren de aanmaak van collageen, wat resulteert in een strakkere huid, vermindering van fijne lijntjes, grove poriën en acne-littekentjes.


Wat kan je verwachten?

Na de behandeling kan de huid tijdelijk rood en gevoelig zijn, maar binnen een dag is dit nauwelijks meer zichtbaar.


Indicaties voor Microneedling:

Overweeg een microneedling behandeling voor:

  • Vertraging van huidveroudering

  • Verslapte huid

  • Grove poriën

  • Littekens

  • Acnelittekens

  • Rimpels


Aanbevolen Behandelplan:

Voor optimale resultaten raden wij aan om een kuur van 6 behandelingen te volgen, met een interval variërend van 2 tot 6 weken.


Nazorg en Advies:

Direct na de behandeling wordt een ontstekingsremmende crème aangebracht. De eerste 2 uur is het belangrijk de huid met rust te laten. Verder krijg je persoonlijk advies van onze huidtherapeut. Bescherming tegen de zon is essentieel, en een dag na de behandeling kan je je normale routine, inclusief make-up, hervatten.


Ontdek de Voordelen van Combinatiebehandelingen:

Microneedling kan ook worden geïntegreerd in onze huidverbeteringsconcepten, waar verschillende technieken samenkomen voor een optimaal resultaat. Tijdens de behandeling kan een oppervlakkige microneedling gecombineerd worden met een Pixel-peel, waarbij een peeling wordt aangebracht. Dit zorgt voor een nog intensievere huidverbetering.


Klaar om je huid te laten stralen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!


tegen acnelittekens, huidveroudering, grove poriën en een slappe huid.
microneedling Dordrecht

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page