top of page

pigmentvlekken door zonschade.

Bijgewerkt op: 30 nov. 2022


Is je zomerkleurtje inmiddels verdwenen maar heb je nog steeds bruine verkleuringen op je handen, onderarmen, decollete of scheenbenen? Dan heb je zonschade opgelopen. Hoe ouder je wordt, des te beter zichtbaar de schade van de huid wordt. Vaak zijn er ook witte vlekjes zichtbaar. Naast het feit dat zonschade cosmetische nadelen kent, geeft het ook meer kans op het ontwikkelen van huidkanker.

De zon is heel gezond voor ons maar, te vaak en te lang zonnen is niet goed voor de huid. Gelukkig kunnen we de schade beperken door verstandig te zonnen. Hierover schreef ik al eerder een blog, Lees hier. Kunnen huidtherapeuten iets doen om de eenmaal opgelopen zonschade te beperken? Jazeker!


Behandeling bij MediPraxis:

Na het intakegesprek krijgt u een huidverzorgingsproduct mee om de zonschade te behandelen. Vaak zit hier een combinatie met vitamine A of fruitzuren in. Ook kan het zijn dat we na het stellen van een aantal vragen u adviseren wat meer of minder van bepaalde voedingsmiddelen te gaan eten. Een supplement advies kan ook passend zijn. Onze benadering is namelijk altijd van zowel binnen als van buiten.

Naast de thuisverzorging vinden er ook drie behandelingen, met steeds een tussenpozen van 3 weken, in de praktijk plaats.


Combinatietherapie;

De huid wordt behandeld middels een peeling en direct daarna wordt de huid gelaserd met de VP 540 nm. Dit apparaat behandelt pigmentvlekken en rode gesprongen vaatjes. Na de behandeling wordt uw huid gekoeld en verzorgd. Een week later is het resultaat van de eerste behandeling goed zichtbaar. De kleur is egaler, rode vaatjes zijn verminderd en de huid is verjongd. De behandeling kent nauwelijks downtime. De huid blijft intact, kan tijdelijk wat verkleuren en een beetje gaan schilferen.


Aanbieding t/m eind December:

195,00 per behandeling van onderarmen of scheenbenen of decollete. Inclusief een GRATIS huidverzorgingsproduct.


Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page