top of page

Micro-Needling


Needling met behulp van de enterpen is razend populair. Ook bij MediPraxis kunt u terecht voor deze behandeling.

De vibrerende pen brengt allemaal dunne naaldjes snel in en uit de huid terwijl de therapeut de pen roterend over het huidoppervlak beweegt. In tegenstelling tot andere needling-methoden, gaan deze naaldjes recht de huid in. De ervaring van de afgelopen jaren leert ons dat dat belangrijk is. Ook moeten de naaldjes scherp zijn, dat is ook wel eens niet het geval bij andere methoden. MediPraxis kiest voor kwaliteit! Met behulp van de enterpen kunnen we de diepte heel nauwkeurig instellen en zijn we in staat de huid precies te behandelen op de manier die nodig is. Niet te veel, niet te weinig, niet te diep en niet te oppervlakkig. Heel doelgericht maken we kleine gaatjes in de huid. Dankzij deze kleine onzichtbare gaatjes wordt de huid geactiveerd om meer collageen en elastine aan te maken. Ook wordt de cel-vernieuwing geactiveerd.

Tijdens en direct na de behandeling kunnen bio-actieve stoffen makkelijker in de huid gebracht worden zoals hyaluronzuur, vitamine C, blekende- of andere huidtherapeutische ingrediënten.

Voor een goed resultaat worden 6 behandelingen aanbevolen eens in de 2 tot 6 weken. De behandeling geeft een prikkelend gevoel en direct na de behandeling ziet de huid er rood uit. Twee uur uur later is voor de buitenwereld niet meer zichtbaar dat u bent behandeld. Dat is één van de redenen waarom deze behandeling zo populair is. Het geeft een goed resultaat gecombineerd met een minimale downtime.

Wat kost het?

Heel gelaat 125,00. Heel gelaat inclusief peeling 150,00. Klein oppervlak 85,00. Klein oppervalk inclusief peeling 110,00. Wilt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan hier een afspraak

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page