top of page

Op vakantie? Denk aan je antioxidanten!


Ga jij binnenkort op vakantie naar de zon? Heerlijk. De zon is goed voor ons, ook voor onze huid. Toch kan te veel of te lang zon op onze huid schade aanrichten wat kan leiden tot snellere huidveroudering of zelfs huidkanker. Als je optimaal wilt genieten van de gezonde effecten van de zon (want die zijn er echt heel veel) en tegelijkertijd je huid wil beschermen, kies dan voor antioxidanten.

Antioxidantformule van Vitortho:

Bevat beta-caroteen, astaxantine, vitamine C, vitamine E, zink, Selenium, bioflavoniden en NAC. Deze antioxidanten verzorgen en beschermen je huid van binnenuit tegen huidveroudering en zonschade.

Pommistspray van Jane Iredale:

Deze spray is heerlijk verfrissend en is rijk aan antioxidanten uit o.a. groene thee, olijfboomblad en granaatappel. Deze spray kun je aanbrengen over de zonbeschermende en verzorgende poeder van Jane Iredale of zomaar tussendoor.

Prevention plus van Image:

Dit is een lijn met diverse soorten zonbescherming voor verschillende huidtypen. Het bevat geen chemische filters, is parabenen- en parfumvrij en zeer rijk aan antioxidanten uit o.a. algen, groene thee, resveratrol en meer.

MediPraxis adviseert antioxidanten tijdens de zomer.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page