top of page

MediPraxis 

MediPraxis Retreat 2022

MediPraxis organiseert ieder jaar een retreat. Het is een mini- vakantie waar je echt 100% tijd en aandacht voor jezelf kunt hebben. De begeleiders hebben een programma ontwikkeld waarbinnen genoeg ruimte is voor rust, maar ook voldoende op het programma staat om ritme en flow te creeren.

Small Bedroom
in-essence.jpg

Limburgs Klooster

Het retreat zal plaatsvinden in InnEssence te Nederweert. Dit voormalig klooster werd vroeger gebruikt om ontheemden kinderen op te vangen. Ook nu nog is er aandacht voor kinderen. Met name voor zieke kinderen biedt InnEssence een plek om samen met hun ouders vakantie te vieren en bij te komen. Daarnaast wordt deze prachtige afgelegen landelijke plek gebruikt voor het geven van retreats, ceremonies en workshops. MediPraxis heeft het hele complex afgehuurd voor deze retreat zodat we in alle rust kunnen genieten van de kalmte en sereniteit die deze locatie van nature in zich heeft.

matt-artz-Fu2v5drnMBA-unsplash copy.jpg
in-essence.jpg
Hot Food
Yoga at Home
hasan-almasi-nKNm_75lH4g-unsplash Copy.j
Happy Diners
zweethut1.jpeg
Yoga Class

Programma

Tijdens het retreat doen we aan yoga, meditatie, houden we een loslaat ceremonie. Gaan we wandelen, hebben we stilte-momenten en ondergaan we een zweethutceremonie. Daarnaast genieten we van de kookkunsten van onze eigen kokkin en gaan we ook vasten. Tevens is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Een weekend retreat kan voelen als een volle week vakantie waarna je met hernieuwde energie en vele inzichten rijker huiswaarts keert.

Datum: 17 juni om 16:00 t/m 19 juni 20:00.

Kosten: 400,00 inclusief verblijf en maaltijden.

kapel retreat.jpg
Walking the Dog
Meditating
bottom of page