top of page

Gezondheidscheck


Weet u eigenlijk wel hoe gezond u werkelijk bent?

Bij MediPraxis kunt u een online vragenlijst invullen die is samengesteld door verschillende artsen en therapeuten van over de hele wereld.

Door het invullen van deze vragenlijst, de GPS, komen bepaalde klachten en/ of risicofactoren heel duidelijk naar voren. De resultaten van de test worden bekeken door de orthomoleculair therapeut. Zij zal aan de hand daarvan een gezondheidsadvies geven. Soms kan een simpel advies volstaan. Andere keren is er echter wat meer aan de hand en adviseren wij om een aanvullend orthomoleculair consult in te plannen, of contact op te nemen met de huisarts.

De vragen zijn gericht op de spijsvertering, immuunsysteem, hormonen, suikerstofwisseling, risico op hart en vaatziekten, orgaanfuncties, voedingsstatus en veel meer. Zo weet u precies waar uw aandachtspuntjes zitten en wat u eraan kunt doen.

Wilt u gebruik maken van de GPS, geef dit dan aan bij uw therapeut. Zij zal uw gegevens noteren zodat u kunt worden ingevoerd in het programma. Ook is het mogelijk om via de mail de gezondheidscheck aan te vragen via cvanschendel@medipraxis.eu

De gezondheidscheck inclusief adviesrapport kost 45,00 en kan worden vergoed via de aanvullende verzekering. Voor meer informatie kijkt u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

MediPraxis, gezond van binnen en buiten!

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page