Blog

Hulp bij kanker.

August 11, 2016

Bij MediPraxis kunnen mensen met kanker of die kanker hebben gehad terecht voor oedeemtherapie, littekenbehandeling, medische tatoeage en voor orthomoleculaire oncologie. Het boek 'Terug naar Beter' is een boek wat is geschreven door Cynthia van Schendel (Bachelor in Health Schiences), verpleegkundige, huid- en oedeemtherapeut en orthomoleculair therapeut bij MediPraxis. Het boek is speciaal voor mensen die kanker hebben. Het staat boordevol wetenschappelijk onderbouwde tips over onder andere voeding, communicatie, het uiten van emoties en body-mindtechnieken. Dit boek is positief en tegelijkertijd realistisch geschreven en kan je helpen om het zelfgenezend vermogen te optimaliseren. Prijs 19,95. Bestel hier.

 

 

Please reload

Featured Posts

After summer treatments

September 4, 2019

1/10
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu