Schoonheidsverzorging bij MediPraxis
Natuurlijke huidverzorging

Skincare:

MediPraxis heeft een breed scala aan professionele huidverzorgingsproducten. Onze "cosmeceuticals" hebben de werkzame kracht van farmaceutische producten, maar het prettige karakter van cosmeticaproducten. Via de praktijk of de webshop zijn onze producten te bestellen. Wij raden u aan om vooraf advies te vragen aan één van onze huidtherapeuten.

Naar de Webshop

Schoonheidsbehandelingen

De vakkennis van een huidtherapeut gecombineerd met de zachtheid van een schoonheidspecialist. Dat is te vinden bij MediPraxis. Iedereen die zich lekker wil laten verwennen en verzorgen met cosmeceuticals kan bij ons terecht. Ook voor mensen met een probleemhuid.  

Cupping Bindweefsel Massage:

Uw huid wordt na de reiniging ingesmeerd met verzorgende olie en vervolgens wordt het bindweefsel mbv een vaccuum cup gemasseerd. Dit is een vrij intensieve massage die de huid doorbloedt, het bindweefsel steviger en strakker maakt en fijne lijntjes verminderd. Na de massage wordt uw huid gekalmeerd met een Biologisch Ormedic gezichtsmasker, boordevol gezonde antioxidanten. Aanbevolen wordt een wekelijkse kuur van 6 behandelingen.

Lunchtime treatment:

Een werkzame maar milde peeling bestaande uit een combinatie van glycolzuur en enzymen met daarna een balancerend masker en specifieke voeding die je huid op dat moment nodig heeft. Voor een direct stralende huid.

Signatuur facelift:

Een combinatie van verschillende soorten peelingen over elkaar heen, zowel met behulp van zuren als via enzymen. Een peeling met een direct mooi resultaat die aangepast kan worden aan de behoefte van jouw huid (Mix &Match). Daarom geschikt voor alle huidtypen.  Toepasbaar als kuur maar ook als eenmalige behandeling of om cadeau te geven. Ook ideaal ter voorbereiding op de perfectionlift.

Lightening / Brightening Peel:

Een behandeling waarbij de bovenste lagen van de huid op een milde manier worden verwijderd en oplichtende ingrediënten worden ingebracht. De behandeling heeft een anti-aging effect, vermindert onzuiverheden en zorgt voor een egale en gladde huid. Ideaal voor de huid met pigment-oneffenheden. Aanbevolen wordt een twee-wekelijkse kuur van 6 behandelingen.

Wrinkle-lift:

Een intensieve anti-aging behandeling met behulp van glycolzuur, retinol en hyaluronzuur. Niet iedere huid is hetzelfde. Daarom voegen wij naar behoefte zelf werkzame ingrediënten toe aangepast aan de behoefte van uw huid. Deze lift maakt de huid gladder, strakker en egaler. Bij alle fases van huidveroudering voor een jeugdige frisse teint. Aanbevolen wordt een twee-wekelijkse kuur van 6 behandelingen.

Perfectionlift/ medische peeling:

Deze corrigerende peeling wordt geadviseerd bij acnelittekens, diepere pigmentvlekken, diepere rimpels en een slappe huid. Het is een intensieve peeling maar dankzij een goede voorbereiding en de innovatieve ontwikkelingen van Image-technology, toch met een minimale downtime te ondergaan. Dit is een eenmalige peeling die wordt voorafgegaan door een aantal mildere peelings aangepast aan het huidprobleem. In tegenstelling tot de TCA peeling die we vroeger vaak gebruikten, kan deze peeling ook worden toegepast op de donkere huid.

Micro-Needling:

Met behulp van een dermapen worden dunne naaldjes snel in en uit de huid geprikt. De vele minuscuul kleine gaatjes die hierdoor in de huid ontstaan zorgen voor extra aanmaak van collageen. Dit geeft een strakkere huid, vermindert fijne lijntjes en grove poriën en vermindert acne-littekentjes. Tijdens en na de behandeling wordt een serum aangebracht met bio-actieve stoffen die dankzij de gaatjes extra diep kunnen doordringen in de huid. Na de behandeling is de huid even wat rood en gevoelig maar een dag later is het voor de buitenwereld niet meer zichtbaar dat u bent behandeld. Er wordt een kuur aanbevolen van 6 behandelingen eens per 2 tot 4 weken.