top of page

Vrouwencirkel

Overal ter wereld worden vrouwencirkels gehouden. Dit zijn bijeenkomsten van een klein groepje vrouwen, ongeveer 4 tot 6 personen. Vrouwencirkels zijn er om te helen, delen en verbinden. Iedere vrouw krijgt een moment waarin zij ,zonder te worden onderbroken, mag vertellen wat er op haar hart ligt. Alles mag er zijn, alles mag worden gehoord. Het is helend om te ervaren dat er met aandacht zonder oordeel naar je geluisterd wordt. Daarna mogen de overige vrouwen steun en wijze raad geven. Vervolgens is de volgende vrouw aan de beurt. We gaan door totdat alle vrouwen aan de beurt zijn geweest. De ceremonie zal worden begonnen en beëindigd met een korte meditatie.


Op 20 september van 19 tot 21:00 organiseert MediPraxis een vrouwencirkel. Op de laatste dag van de zomer gaan we terugblikken op de bruisende en soms turbulente energie van de zomer en maken we ons klaar om de herfst tegemoet te treden. In de herfst komen we langzaam tot rust en gaan we loslaten wat ons niet meer dient. In deze cirkel willen we dat proces gaan inluiden met behulp van een ceremonie.


De ceremonie zal worden geleid door Cynthia van Schendel. Het is bedoeld voor alle vrouwen van alle leeftijden die bezig zijn met- of openstaan voor persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de ceremonie kun je gewoon op een normale stoel zitten rondom een ronde tafel. Voor thee wordt gezorgd.


Voor klanten van MediPraxis wordt deze ceremonie gratis aangeboden. Aan andere deelneemsters vragen wij een kleine bijdrage van 25,00.


Als je deel wilt nemen aan deze ceremonie stuur dan een mail naar cvanschendel@medipraxis.eu

Helen, delen en verbinden bij MediPraxis.
Vrouwencirkel Dordrecht

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page