Veilig genieten van al het positieve van de zon!

Zonder zon is er geen leven! Bijna iedereen weet dat we vitamine D aanmaken via zonlicht. En ook weet bijna iedereen dat vitamine D bijdraagt aan een goede weerstand, levensgeluk en een stabiele hormoonhuishouding. Wat veel mensen NIET weten is dat de zon nog veel meer voordelen heeft.


Zonlicht vermindert de kans op bepaalde ziektes zoals diabetes, reuma, MS en kanker. Deze beschermende werking van zonlicht werkt beter in vergelijking met alleen vitamine D suppletie.


Zonlicht is dus gezond, en eerlijk is eerlijk. Dat voelen we toch ook? Toch dien je er verstandig mee om te gaan. Verbranding en veelvuldig en langdurig blootstelling aan felle zon kan meer risico geven op het ontstaan van huidkanker. Ook kan het pigmentvlekken en huidveroudering stimuleren.


Het pigment (melanine) wat de huid aanmaakt tijdens blootstelling aan de zon zit als een parasolletje rondom de celkern. Het beschermt daarmee het DNA van de cel beter dan welke zonnebrandcreme dan ook. Langzaam aan een gezond tintje opbouwen kan daarom heel gezond zijn en huidkanker zelfs voorkomen. Dat doe je door al in het voorjaar (bijna) dagelijks je huid gedurende 15 minuten onbeschermd bloot te stellen aan de zon. Bepaalde voedingsstoffen, zoals paba en antioxidanten, geven van binnenuit bescherming tegen onder andere zonschade. Het nemen van deze supplementen wordt door ons aanbevolen vanaf 1 april.


Kom je langduriger in de zon tijdens een fietstocht, bezoek aan zee of op een picknickkleed in het park, dan ontkom je er niet aan om je huid extra goed te beschermen met behulp van een SPF. Jane Iredale komt dit voorjaar met een kersverse SPF-poeder op de markt. Niet smeren maar poederen. Gewoon over je dagcreme en eventueel make-up heen. Het is makkelijk mee te nemen in je handtas en vrij van parabenen, chemische filters en parfums.


We hebben een mooie lente-aanbieding voor jullie bedacht. Natuurlijk ook weer met onze jaarlijkse oksel-ontharings aanbieding erbij.


Wat bevelen wij je aan om in de lente te gebruiken?

  • PABA 500 mg, een voedingsupplement van NOW

  • Antioxidant Formule met o.a. Astaxanthine, vit.C en Zink van VitOrtho

  • Powder me SPF van Jane Iredale, een droge zonbescherming SPF 30 in de kleuren transparant, golden of tanned.

  • 3 keer oksel laserontharing voor gladde oksels zonder stoppeltjes!

Zie de aanbiedingen hieronder!!!!


Top-aanbiedingen de gehele maand april geldig!

  • Pakket 1: Antioxidant Formule en PABA , deze 2 producten van €47,- voor €40,-.

  • Pakket 2: Antioxidant Formule, PABA en powder me SPF van Jane

  • Iredale. Deze 3 producten samen van €96,- voor maar €78,-

  • Pakket 3: Antioxidant Formule, PABA, powder me SPF ,pakket van 3 keer oksels laserontharing. Bikiniklaar van €322,- voor €250,-

Recente blogposts

Alles weergeven