Prive-sessie met make-up artist Patricia!


MediPraxis nodigt haar klanten uit deel te nemen aan een prive make-up sessie uitgevoerd door Patricia. Deze enthousiaste make-up artist werkt al jaren voor het merk Jane Iredale. Ze is een beauty- expert op het gebied van viasagie en kapsel. Bij MediPraxis zijn we al heel wat jaren blij met Jane Iredale. Als je het eenmaal hebt gebruikt, wil je nooit meer iets anders. Het is verzorgend voor de huid en geeft een heel natuurlijk resultaat.


Wat betreft camouflage bevat het merk o.a. BB cremes, CC cremes, compactpoeder en losse poeder. Er zijn diverse producten voor de huid met acne, eczeem, rosacea, melasma en huidveroudering.


Naast camouflage beschikt dit merk ook over huidvriendelijke oogmake-up, blushes, lipverzorging, highlighters, wenkbrauw kleuring enzovoorts.


Wil jij een persoonlijke make-up sessie meemaken? En ga je daarna als een fotomodel de deur uit, misschien wel voor een leuk feestje , date of etentje?Patricia is hier op vrijdag 2 oktober. Je kunt je opgeven via de mail: info@medipraxis.eu


Prijs: 25,00 Mocht je aan de hand van de sessie producten van Jane Iredale kopen twv minimaal 125,00, dan wordt de 25,00 in mindering gebracht.64 keer bekeken0 reacties

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu