top of page

Vrouwen-peeling

Bijgewerkt op: 15 mei

Het is weer lente! Eindelijk na een lange winter kunnen we weer genieten van de groene blaadjes, de bloesems aan de bomen en het zonnetje. In de lente vernieuwt de natuur zich. Ook jouw huid kunnen we een huidvernieuwende lente-peeling geven.

Bij MediPraxis hebben wij een heerlijke peeling in huis voor vrouwen die ouder zijn dan 40 jaar. Na het veertigste levensjaar neemt namelijk de hoeveelheid oestrogeen af. De Pink Peel is een mooie huidverstevigende peeling die rijk is aan fyto-oestrogenen. Deze effectieve peeling die ook in de zomer mag worden ondergaan, stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDZU ingrediënt. Het bevordert de productie van collageen en elastine. Kudzu is rijk aan fyto-oestrogenen, wel 30 keer rijker dan soja.

Oestrogenen boosten collageen:

De Pink Peel, ook wel oestrogeen lifting peel genoemd, bevat het Kudzu vinegar zuur die via een organische fermentatie is verkregen. Dit ingrediënt werkt in op de buitenste huidbarrière door de ionische cohesie tussen de opperhuid cellen te openen.

Doordat de doorlaatbaarheid van de huid wordt vergroot kunnen de overige actieve ingrediënten tot diep in de huid komen. Dit zijn naast fyto-oestrogenen ook biopeptiden, melkproteïnen en adenosine. Deze ingrediënten zorgen samen voor celvernieuwing en verstrakking. Adenosine remt de enzymatische afbraak van collageen en verhoogt hierdoor het collageen en elastine in de huid. Kudzu reguleert ook het melanogenesis werkingsmechanisme zodat er een evenwichtige pigmentatie ontstaat.

De Pink Peel werkt sterker dan de klassieke fruitzuurpeelings. Het verlies van oestrogeen wordt dankzij de Pink Peel gecompenseerd.

Deze peeling is het meest geschikt voor vrouwen tijdens of na de menopauze.

Aanbieding van 14 mei t/m eind juli 2023

De komende maanden gaat deze mooie peeling in de aanbieding, van 175,- voor maar 125,-. Deze aanbieding is alleen geldig voor vaste klanten van mediPraxis.

De behandeling:

De behandeling zelf duurt ongeveer een uur en wordt gecombineerd met een oppervlakkige microneedling.

Wij raden aan om voorafgaand aan een peeling de huid 2 tot 4 weken voor te bereiden met een thuisbehandelingsproduct. Dit is ofwel een reiniger of een crème met een hoge concentratie werkzame stoffen zoals Vitamine A of Glycolzuur. Een goede voorbereiding vermindert de kans op huidreacties.

Suzanne, onze praktijkmanager, is elke ochtend aanwezig en kan eventueel advies geven over welk product het beste aansluit bij uw behoefte of huidtype.

Cadeau verpakking:

Als u de Pink Peel cadeau wilt geven, pakken wij de bon feestelijk in.

Frisse en zonnige lentegroeten,

Suzanne, Kim, Hilde, Silvia, Cynthia en Joyce97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Love Handles

bottom of page