Lockdown geldt niet voor MediPraxis

Vanavond is tijdens de persconferentie een lockdown aangekondigd. Het beroep huidtherapie valt onder contactberoepen in de zorg. Dat houdt in dat de harde lockdown naar alle waarschijnlijkheid niet van toepassing is op ons. Onze beroepsvereniging houdt ons op de hoogte van de maatregelen. Op dit moment is ons medegedeeld dat we ons beroep mogen blijven uitoefenen evenals andere paramedici.


U bent daarom deze week nog steeds van harte welkom voor uw afspraak. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de maatregelen en vragen dat ook van u.


Kom alleen, kom op tijd, ontsmet uw handen in de wachtruimte, draag een mondkapje en zet deze alleen af wanneer u heeft plaatsgenomen op de behandeltafel wanneer u aan het gezicht wordt behandeld. Wordt u niet aan uw gezicht behandeld, houd dan het mondkapje om. Heeft u klachten zoals koorts of verkoudheidsklachten, meld u dan af.


Orthomoleculaire consulten worden uit voorzorg online gehouden. U krijgt via de mail een uitnodiging hiervoor. Mocht het relevant zijn dat u toch naar de praktijk komt, omdat er bijvoorbeeld bloed geprikt wordt dan bent u alsnog van harte welkom.Met Vriendelijke Groeten,

Team MediPraxis

99 keer bekeken0 reacties

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu