top of page

Winterslaap!

In deze vreemde tijd waarin Corona de hoofdrol speelt zouden sommige van ons het liefst even in een winterslaap wegdromen totdat het voorjaar wordt en alles er weer beter en voorspoedig uitziet. Helaas is een winterslaap niet voor ons weggelegd maar ik heb wel een tip om deze periode even te relaxen. Een moment om tijd voor jezelf te nemen en tegelijkertijd aandacht aan je huid te besteden. Een mooie manier om dat te doen is met een goede gezichtsreiniging, een verzorgend masker en een vochtinbrengend serum.


In de winterperiode is onze huid vaak droog, dat komt door de verwarming in huis, de lage luchtvochtigheid en omdat we meestal wat minder drinken. Omdat de avonden donker zijn en lang duren is dat een goed excuus om extra aandacht te besteden aan je jezelf en je huid.


Een trend in de cosmeticawereld is nu; zorg voor een goede nachtrust en gebruik zo nu en dan een gezichtsmasker om de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen. En met een gezichtsmasker bedoelen we in dit geval natuurlijk niet een Corona mondkapje…


Om onze Image fans tegemoet te komen hebben wij een hele mooie aanbieding: de Beauty Sleep Collection.

Deze doos bevat een toilettas met daarin een;

  • the MAX stem cell facial cleanser twv 35,- euro

  • VITAL C hydrating overnight masque twv 71,- euro

  • VITAL C hydrating anti-aging serum twv 24,- euro

  • I MASK hydrating hydrogel sheet mask 2 stuks twv 9.50 euro

  • Een toilettas

  • Zijden slaapmasker

De totale productwaarde bedraagt 149,- euro en bieden we nu aan voor maar 76,- !!!

Dus, maak optimaal gebruik van de zelfherstellende kracht van de huid. Met deze voeding voor de nacht, krijgt de huid een hydraterende upgrade terwijl je slaapt. Laat de antioxidanten, vitamines en hyaluronzuur intrekken en wordt wakker met een gerevitaliseerde huid. Het slaapmasker is gemaakt van hypoallergene vezels en laat geen licht door. Wij verzenden dit pakket voor een kleine bijdrage of u haalt het af op afspraak . Maak hiervoor dan wel even een afspraak zodat wij u veilig en met d ejuiste aandacht kunnen helpen.


Sweet Dreams!78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page