Een nieuwe uitdaging.

In juni 2002 begon mijn tijd bij MediPraxis. Cynthia had een kindje geadopteerd en zocht iemand om de praktijk tijdelijk over te nemen. Ik was bijna klaar met mijn studie en greep deze kans. Vers van school kwam ik op de afdeling dermatologie terecht en groeide enorm in mijn vak. De samenwerking beviel ons zo goed dat wij besloten samen verder te gaan.


Langzaamaan groeide het bedrijf en werd het tijd om uit te bereiden. In 2005 kwam Joyce het team versterken. In de afgelopen 19 jaar hebben we met z’n 3en veel meegemaakt, meerdere verhuizingen, investeren in lasers, mensen in dienst genomen en mensen moeten laten gaan.


En nu is het tijd voor mij om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanaf 1 mei ga ik voor BlooMEDical trainingen verzorgen. Geen behandelingen meer uitvoeren, maar behandelaars leren hoe ze goed en veilig moeten behandelen.


Het verlaten van een maatschap doe je niet zomaar, het is een soort platonisch huwelijk. Ondanks dat ik heel veel zin heb in mijn nieuwe uitdaging, voelt het dubbel. Ik ga zoveel missen: mijn leuke collega’s Cynthia, Joyce en Silvia, mijn fijne werkplek in Dordrecht, de goede samenwerking met de huisartsen en andere disciplines in het gezondheidscentrum. Maar wat ik misschien het meeste ga missen zijn de leuke patiënten. Sommige mensen ken ik al jaren, we hebben lief en leed gedeeld.


Voor iedereen die ik tijdens mijn tijd bij MediPraxis heb leren kennen: Bedankt!!!! Jullie hebben allemaal een bijdrage geleverd aan de Huidtherapeut die ik geworden ben. Ik ga jullie missen………...


Liefs,

Ester Hus


143 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven