Zoeken
  • Cynthia van Schendel

Coronavirus maatregelen bij MediPraxis

Bijgewerkt: 6 dagen geleden

Het Coronavirus heeft consequenties voor bijna alle Nederlanders. Ook bij MediPraxis zijn er consequenties.


Wondverzorging en oedeem:

Het Rivm geeft het advies dat noodzakelijke zorg door moet gaan. Wij behandelen daarom uitsluitend personen die niet zonder behandeling kunnen. Onze hygiene maatregelen zijn sinds begin Maart aangescherpt. Zo schudden wij geen handen meer, houden we indien mogelijk anderhalve meter afstand, maken we alles wat aangeraakt wordt een paar keer per dag schoon en dragen we bij alle behandelingen een mondkapje. Ook vragen we aan al onze klanten hun handen te desinfecteren bij de balie. Kom bij voorkeur alleen en houdt in de wachtkamer gepaste afstand van de balie en eventueel andere mensen.


Huidtherapie:

Alle niet noodzakelijke huidtherapeutische behandelingen voeren wij tot 6 april niet uit. Wij blijven het advies van het Rivm volgen.


Orthomoleculaire Therapie:

Orthomoleculaire consulten worden telefonisch of middels een beveiligd medium waarbij je kunt videobellen gedaan tijdens de Coronavirus.


Intakes:

Intakes voor ALLE behandelingen kunnen in deze periode middels telfoon of een beveiligd medium waarmee je kunt videobellen doorgaan.


Hulp Coronaslachtoffers:

Onze collega Cynthia is vroeger verpleegkundige geweest en heeft gehoor gegeven aan de oproep 'meer handen aan het bed'. Zij gaat werken op de isoleerafdeling van het Bernhovenzieknhuis dat zwaar is getroffen door het Coronavirus. 1 dag per week blijft ze actief in de praktijk voor onder andere de orthomoleculaire consulten. Tips van haar zijn te lezen via deze link: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6641660319687151616/


Frisse start:

Joyce en Ester gaan de praktijk opfrissen met een sopje en een verfje zodat we na deze crisis weer fris en fruitig aan de slag kunnen.


Bereikbaarheid:

Wij proberen elke ochtend telefonisch bereikbaar te zijn. Vaak zijn we ook in de ochtend in de praktijk bezig. Op andere momenten kunt u de voicemail inspreken of ons een email sturen. De mail wordt meerdere keren per dag gecheckt.


Mocht u vragen hebben bel ons dan op 078-3032499 of mail naar info@medipraxis.eu74 keer bekeken

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu