Zoeken
  • Cynthia van Schendel

Huidbehandelingen en voedingssupplementen

Bijgewerkt: feb 4


Huidproblemen aanpakken zowel van binnen als van buiten:

We zien steeds meer bedrijven die gespecialiseerd zijn in huidverzorgingsproducten zich verdiepen in supplementen. Dat vind ik op zich een goede zaak. Als zowel huidtherapeut als orthomoleculair therapeut ben ik er een voorstander van om huidproblemen mede aan te pakken van binnenuit.

Maar hoe weet je nu als huidbehandelaar welke voedingsadviezen de juiste zijn? Zie jij door de bomen het bos nog wel? En welke supplementen zijn goed? Waar moet ik op letten als ik een keuze wil maken? Zijn ze bio-identiek? Krijg ik niet teveel van iets binnen? Of is de dosering juist erg laag? Is het veilig? Wetenschappelijk onderbouwd? Wat helpt bij acne, wat bij rosacea, wat helpt tegen rimpels of melasma?

Onafhankelijke cursus:

Deze vragen worden behandeld tijdens de HBO-cursus 'huidverzorging van binnenuit'. Het is een onafhankelijke cursus die niet wordt gesponsord door een leverancier.


Voor wie:

Huidtherapeuten, schoonheidspecialisten, cosmetisch artsen, lifestyle coaches, orthomoleculair therapeuten.

Waar: M.C. Zuidhoven, spirea 9 Dordrecht

Wanneer: 15 januari 2020 van 9:15 tot 17:00

Prijs: 195,00 inclusief gezonde lunch en een cadeau twv 55,00

Aanmelden: info@medipraxis.eu

Accreditatie bij stichting ADAP is in aanvraag.

#cursushuidtherapeuten #bijscholinghuidtherapeuten #huidverzorgingvanbinnenuit #supplementenvoordehuid #supplementenbijacne #supplementenbijrosacea #supplementenbijmelasma

106 keer bekeken

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu