top of page

Cursus detoxificatie


Veel gezondheidsklachten zoals huidproblemen, gewrichtsklachten, vermoeidheid, psychische klachten, hart- en vaatziekten, overgewicht, buikvet en hormonale klachten worden mede veroorzaakt of verergerd door toxische belasting vanuit ons milieu. Het is daarom nuttig om je klanten naast hun (para-)medische behandeling, ook te adviseren over detoxificatie.

Deze geaccrediteerde cursus vergroot je kennis op het gebied van toxinen, gezondheidsrisico's in relatie tot toxinen, het detoxificatiesysteem en het ondersteunen van dit systeem. Het inspireert behandelaars om meer stil te staan bij de oorzaak van problemen en niet zozeer de symptomen.

Voor wie?

Huidtherapeuten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, dietisten, psychologen, artsen, coaches, oefentherapeuten, natuurgeneeskundigen en andere behandelaars die werkzaam zijn in de gezondheidszorg.

Door wie?

De cursus wordt gegeven door Cynthia van Schendel (29 jaar werkzaam in de gezondheidszorg). Zij is BIG geregistreerd paramedicus, darmtherapeut en geregistreerd orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in detoxificatie, oncologie, healthy aging en huidaandoeningen.

programma:

9:15 ontvangst + inschrijving

9:30 Toxicologie

10:15 Toxinen in het dagelijks leven

11:00 Pauze

11:30 Ziekten in relatie tot toxinen

12:00 Toxinen in de paramedische praktijk

12:30 Lunchpauze

13:30 Detoxificatieproces

15:00 Pauze

15:30 Interactief gedeelte afgestemd op de praktijk

16:30 leefstijladviezen in de paramedische praktijk

17:00 Zorg goed voor jezelf

17:30 Afsluiting

Kosten: 195,00 inclusief koffie, thee, gezonde versnaperingen, een biologische lunch, certificaat en detoxificatiekuur twv 55,00.

Accreditatie: stichting ADAP 6,5 punten.

Locatie: M.C. Zuidhoven, Spirea 9, 3317 JP Dordrecht (gratis parkeren en 3 minuten lopen van station Dordrecht Zuid).

Datum: woensdag 6 november 2019

Aanmelden: stuur een mail naar info@medipraxis.eu

201 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page