top of page

De favorieten producten van Joyce


MediPraxis bestaat dit jaar 20 jaar! Ik werk zelf al 13 jaar met veel plezier bij MediPraxis. Graag deel ik jullie mijn beauty-geheimen.

Favorieten:

Het eerste product is de dreamtint moisturizer, een hydraterende creme van het merk Jane Iredale. Deze creme gebruik ik als tweede laag over een serum of verzorgende creme van Image. De dreamtint is voor mij een lichte foundation met een natuurlijke dekking. Mijn wangen zijn erg rood, met name als ik het erg druk heb. Dit product verzacht de felste roodheid zonder dat ik er uitzie alsof ik een dikke laag make up op heb. Daarnaast zit er een SPF 15 zonbescherming in die mijn huid een minimale bescherming geeft tegen zonschade. Deze creme, verkrijgbaar in 6 tinten, wordt ook wel CC cream genoemd en heeft een lichtere dekking dan een BB cream.

Mijn tweede favoriete product is de Smooth affair for eyes, ook van Jane Iredale. Een cream-to-powder primer voor de oogleden met een subtiel glansje erin. Ik gebruik deze niet alleen op mijn oogleden maar smeer juist ook een beetje op de donkere kringen of in de wallen onder mijn ogen. Deze tip kreeg ik van een visagist, door het oplichtende effect vallen je wallen en donkere kringen veel minder op. Er zijn 6 kleuren maar als je het ook onder je ogen wilt gebruiken zou ik wel voor de canvas of kleur naked gaan.

Mijn dagelijkse gezichtsroutine ziet er als volgt uit:

In de ochtend begin ik met de Illuma oogcrème van Image, ik ben daar ooit mee begonnen toen ik eczeem achtige verschijnselen had rond mijn ogen, waarschijnlijk door boompollen. Mijn ogen knapte gelijk op en ook de pigmentvlekjes verdwenen. In eerste instantie vond ik het gewoon een fijne crème voor tijdelijk gebruik maar toen het op was merkte ik pas echt wat het voor positieve effecten had en ben ik het permanent gaan gebruiken.

Dan gebruik ik een serum of gezichtscrème die bij mijn droge huid past, deze wissel ik regelmatig af. Op dit moment ben ik heel tevreden over de reconstructive repair crème van Image MD skincare system. Een parabenen vrij product met een hoge concentratie retinol (vitamine A), glycolzuur (fruitzuur) en vitamine C. Ondanks dat ik een hele gevoelige huid heb kan ik deze crème goed verdragen. Nu de zon weer volop schijnt gebruik ik daarover de Prevention hydrating. Een heerlijke dagcreme met antioxidanten en een SPF 30.

Daarna breng ik mijn 2 bovenstaande favorieten producten op, de dreamtint en de smooth affair eyes.

Dan werk ik mijn wenkbrauwen bij met wenkbrauwpoeder van Jane Iredale en doe ik mascara op mijn wimpers.

En tenslotte als ik goed voor de dag wil komen breng ik poeder op, de purepressed base mineral foundation. Deze is hypoallergeen, laat de huid ademen en is ontstekingswerend. Ik heb ook echt gemerkt dat mijn rosacea een stuk rustiger is geworden sinds ik de poeder gebruik.

De grote voordelen van de make up van Jane Iredale zijn;

Er zit geen talk en vulmiddel in, geen ftalaten en petroleumderivaten, geen synthetische kleur en geurstoffen, geen zware metalen (lood, nikkel,...) en geen mineralen van nanoformaat. En wat voor mij ook heel belangrijk is, het wordt niet getest op dieren, het heeft zowel het Peta als het Leaping Bunny Programme label.

Ben je ook nieuwsgierig hoe make up van Jane Iredale bij jou staat kun je altijd een afspraak inplannen in onze praktijk voor make up advies. De kosten zijn 40,00 euro en worden in mindering gebracht bij aanschaf van producten. Kies jij ook voor de dreamtint + smooth affair eyes, dan krijg je er tijdelijk een mooie toilettas gratis bij. Veel liefs, Joyce

#JaneIredaleImagehuidverzorgingnatuurlijkema #natuurlijkemakeup #Imageskincare #huidverzorging

182 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page