Nieuw: echte detoxificatie!


MediPraxis bestaat 20 jaar! We vieren dit met de komst van een nieuw uniek eigen product.

We hebben namelijk een ontgiftingskuur ontwikkeld: BioDetox!

Wil jij je gezond en fit voelen? Ontdoe je lichaam dan van opgespaarde gifstoffen zoals zware metalen, hormoonverstoorders en andere belastende stoffen die ons immuunsysteem onder druk zetten.

De afgelopen jaren heeft Cynthia van Schendel, oprichtster van MediPraxis, ervaring opgedaan in het biochemisch ontgiften van mensen met tal van gezondheidsklachten. Ook bij huidaandoeningen is ontgiften effectief gebleken.

BioDetox is een supplement wat alle ingredienten bevat om detoxificatie in het lichaam te ondersteunen en optimaliseren. Het bevat precies de juiste samenstelling gebaseerd op orthomoleculaire kennis. BioDetox is een kuur van 30 dagen. Je hoeft er niet bij te vasten. Juist niet zelfs. Het is belangrijk om gezond te eten tijdens de kuur en voldoende water te drinken. Als je meer wil lezen over detoxificatie klik dan hier.

Met gepaste trots brengen wij dit product bij u onder de aandacht. We hebben hierbij niet alleen gedacht aan uw gezondheid maar ook aan het milieu. De verpakkingen en bijsluiter zijn namelijk recyclebaar of biologisch afbreekbaar. Ook de prijs is gunstig. De kuur kost maar 55,00.

Het team van MediPraxis heeft de kuur zelf ook ondergaan. Vraag hen gerust naar hun ervaringen.

Nadie, Silvia, Carola, Joyce, Ester en Cynthia

#Detoxificatie #ontgiften #reinigingskuur #orthomoleculairegeneeskunde #natuurgeneeskunde

217 keer bekeken0 reacties

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu