Super aanbieding!!!


De herfst is weer begonnen, dat betekent dat onze huid een after summer verzorging goed kan gebruiken. Graag brengen wij u op de hoogte van de speciale aanbieding die Image voor u heeft samengesteld.

Luxe set:

Een set bestaande uit drie producten verpakt in een luxueuze toilettas. Ook erg leuk om cadeau te geven met kerst. Maar liefst 30% korting! Van 129,- voor 89,00.

Ormedic balancing facial cleanser:

Een biologische reinigingsgel die moeiteloos make-up en vuil verwijdert en de zuurgraad van de huid in balans brengt. De gel bevat kamille en groene thee. Voor een zachte, schone en gehydrateerde huid.

Illumaserum:

Dit olievrije serum behandelt huidverkleuringen en roodheid. Ideaal om het pigment te egaliseren na de zomer of om de huid te kalmeren na een laserbehandeling, peeling of microneedling behandeling. Het serum bevat een botanische mix van oplichtende ingredienten. Daarnaast helpen vitamine C en druivenpitextract huidirritatie en oxidatieve stress te verminderen.

Daily matte moisterizer SPF 32+:

Deze olievrije breedspectrum UVA-UVB moisterizer voorziet de huid van hydratatie en verschillende antioxidanten. Het voorkomt een glimmende huid doordat het overtollig talg absorbeert. Het is de ideale dagcreme voor mensen met een normale, gemengde, vette of acnegevoelige huid.

#Kerstcadeau #huidverzorging #pigment #kalmeren #pigmentvlekjes #zonbescherming #acnegevoeligehuid #aanbiedingImagehuidverzorging

64 keer bekeken0 reacties

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu