Jij geeft een cadeau en wij betalen!


De dagen worden korter, de herfstbladeren zijn gevallen en de temperatuur daalt. Een goed moment om na te denken over de Decembermaand.

Wij willen graag een cadeau aanbieden aan iemand die het echt heeft verdiend. Het is een set bestaande uit een anti-aging reiniger met fruitzuren, een anti-aging hydraterend serum met o.a. vitamine c en een hydraterende dagcrème boordevol antioxidanten met SPF 30.

Ken jij iemand die dit cadeau twv 147,00 echt heeft verdiend? Deel dan dit bericht op Facebook waarin je die persoon tagt en ook uitlegt waarom deze persoon volgens jou in het zonnetje gezet mag worden.

Wil je deze aanbieding gebruiken als kerstcadeau voor jezelf of iemand anders? Dat kan ook. Speciale aanbieding: van 147,00 voor 99,00


45 keer bekeken0 reacties

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu