Laseraanbieding!


Het laserseizoen is in volle gang. Veel mensen maken gebruik van onze twee mooie aanbiedingen. Deze gelden nog tot en met eind januari.

VP 540-900nm:

Deze behandeling met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van licht en laser vermindert doeltreffend couperose en pigmentvlekken. Daarnaast heeft het ook een huidverjongend effect. Er worden drie behandelingen aanbevolen met tussenpozen van een maand. Tot en met eind januari krijgt u bij het afnemen van 3 behandelingen 50,00 pakket-korting + een gratis Image gezichtsmasker twv 40,00 cadeau.

Prijs: 550,00 (pakket van 3 behandelingen van het hele gelaat of het decolleté).

Erbium Yag Skinrejuvenation:

Deze laser kan zowel full ablatief of gefractioneerd toegepast worden op de huid. Deze geeft een huidvernieuwing waarbij de huid een collageenboost krijgt. De teint wordt egaal en fris en ook wordt het huidrelief gladder en verfijnd. Ook kunnen acnelittekens minder diep worden gemaakt. Na de behandeling worden actieve werkzame ingrediënten in de huid gebracht die het herstel en de werking van de laser bevorderen. Er worden drie behandelingen aanbevolen met tussenpozen van een maand waarbij de intensiteit elke behandeling kan worden verhoogd. In december en januari krijgt u op dit pakket 100,00 korting en gratis colladeen dermaplus om de huid van binnenuit te helpen vernieuwen.

Prijs: 950,00 (pakket van drie behandelingen van het gelaat).

Laserbehandelingen worden bij MediPraxis uitsluitend door zeer bekwame huidtherapeuten uitgevoerd. Er werken bij ons geen schoonheidspecialisten. Wij zijn aangesloten bij de DALA (Dutch Aesthetic Laser Association).


148 keer bekeken0 reacties

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu