top of page

Pas op met Black Masks !


black mask zorgt voor huidirritaties

Stoor je je aan vieze verstopte poriën en mee-eters? Tegenwoordig hoor je steeds meer over een black mask die direct al je acne en mee-eters zou kunnen verwijderen. Dit klinkt natuurlijk erg verleidelijk, maar we willen je graag waarschuwen.

De afgelopen weken hebben wij meerdere patiënten op ons spreekuur gehad, die meteen na gebruik van dit zwarte masker onder de uitslag en pukkeltjes zaten. De huid werd vuurrood en voelde erg branderig aan. Het duurt soms een week voordat deze huiduitslag verdwijnt.

Ons advies, kijk dus uit met deze veelbelovende maskers. Er zit vaak erg veel parfum en troep in. Om acne en mee-eters te verminderen kun je een acnebehandeling ondergaan in combinatie met een peeling. Daarnaast geven wij bij MediPraxis ook voedings- en supplement-adviezen tegen acne. Want acne pak je niet alleen aan via de buitenkant, maar juist ook van binnenuit. Als je aanvullend bent verzekerd krijg je doorgaans een aantal acnebehandelingen vergoed. Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.


150 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page