Echt detoxen!


In het voorjaar vinden we het fijn om ons huis schoon te maken, de tuin op te knappen en ons lichaam weer eens goed te bekijken. Of doen we dat laatste juist liever niet? In de winter zijn we vaak wat extra kilootjes aangekomen en voelen we ons meestal ook niet zo heel erg fit. Tijd om daar wat aan te doen.

Wat dacht je van een Detox-kuur? Niet gewoon ontslakken, nee, echt biochemisch ontgiften! Op een geheel natuurlijke manier kan een orthomoleculair therapeut, allerlei gifstoffen verwijderen uit het lichaam. Het gaat hier om zware metalen, overtollige (nep-)oestrogenen uit bijvoorbeeld plastic, de pil of de vleesindustrie, stoffen uit pesticiden enzovoorts. Deze stoffen zijn belastend voor het lichaam en kunnen zelfs kanker veroorzaken. Cynthia (mede-eigenaar van MediPraxis) heeft een protocol ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek om die gifstoffen los te maken uit de (vet-) cellen, ze wateroplosbaar te maken zodat de lever ze kan afbreken, en vervolgens helpen het lichaam te verlaten via de ontlasting en/ of urine. Heb jij interesse in ontgiften of natuurgeneeskunde? Je bent welkom om een afspraak te maken. Een ontgiftingskuur is overigens het beste begin om wat kilootjes te gaan verliezen. Hou ons goed in de gaten, want wij ( Joyce en Cynthia) gaan dit voorjaar jou helpen om er weer strak uit te zien deze

zomer! Wordt vervolgd.....


63 keer bekeken0 reacties

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu