Botox en fillers


Bij MediPraxis kunt u terecht voor injectables. We werken hiervoor samen met cosmetisch- en orthomoleculair arts Maikel Scheer. Net als wijzelf, is hij een voorstander van een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Botox kan een uitkomst bieden bij overmatig transpireren, fronsrimpels, gespannen kaken, hangende mondhoekjes en voorhoofdlijntjes. Botox zorgt voor ontspannen spieren in het gelaat. Fillers op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur worden gebruikt bij volumeverlies en sterke schaduweffecten in het gezicht. Ook kunnen lippen lichtjes worden opgevuld of gemodelleerd. Meer informatie is te verkrijgen via een gratis en vrijblijvend consult bij Maikel in onze praktijk.


110 keer bekeken0 reacties

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu