Prijs: 75,00 eerste consult. 50,00 vervolgconsulten. Orthomoleculaire therapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Ondersteuning bij kanker

U kunt bij MediPraxis terecht voor oedeemtherapie, littekenmassage, tepeltatoeage, Terug naar Beter ( yoga, mindfulness, uiten van emoties) en orthomoleculaire therapie.
 
Bij Orthomoleculaire Therapie (in Valkenswaard en Dordrecht) wordt er gekeken naar hoe het zelfgenezend vermogen kan worden geoptimaliseerd zonder dat het eventuele reguliere behandelingen in de weg zit. Ongeveer een derde van alle vormen van kanker heeft een relatie met voeding. Voedingsadvies is daarom een belangrijk onderdeel van de behandeling. Vaak wordt er daarnaast ontgift, uw immuunsysteem versterkt, uw mindset geoptimaliseerd en de kwaliteit van leven verbeterd. Bij MediPraxis heeft Cynthia van Schendel zich gespecialiseerd in orthomoleculaire ondersteuning bij kanker. Zij is orthomoleculair Therapeut ook BIG geregistreerd paramedicus. Ze startte haar carriere als oncologisch verpleegkundige. Cynthia werkt samen met NovioMedic. Hierdoor kunnen ook innovatieve behandelingen met infuus gegeven worden. Zoals bijvoorbeeld een vitamine C- infuus of Glutathion-infuus.
Boek 'Terug naar Beter':
 Dit is een zelfhulpboek voor mensen met kanker. Het staat boordevol tips over gezonde voeding, ontspanning, positief denken, communicatie, omgaan met emoties en nog veel meer. Prijs 19,95. Hier bestellen.
 

Ik wilde niet alles uit handen geven. Dat vond ik zo moeilijk. Ik was daarom blij dat ik zo snel terecht kon en tips kreeg waarmee ikzelf iets kon doen. Het gaat goed met me nu. Ik krijg ook steeds meer het vertrouwen dat het goed blijft gaan. Pim 50 jaar.