laserbehandelingen MediPraxis

Laserbehandelingen bij MediPraxis in Dordrecht.

Laserontharing:

Met behulp van laser of AFT kunnen donker gekleurde haartjes doeltreffend worden verwijderd. MediPraxis was één van de eerste praktijken in Nederland die begon met laserontharing. 

Couperose/ rode vaatjes:

Met behulp van de VP 540 kunnen rode verkleuringen doeltreffend worden verminderd of verwijderd.

Pigmentvlekken:

Met behulp van de Erbium Yag of de VP 540 kunnen oppervlakkig liggende pigmentvlekken worden verminderd of verwijderd. Met behulp van coagulatie kunnen vlekken die op de huid zitten zoals steelwratjes en ouderdomswratten weggehaald worden. Bij melasma wordt aanvullend een orthomoleculaire behandeling van binnenuit aanbevolen om de oorzaak van het probleem aan te pakken. 

Acnelittekens:

behandeling met de Erbium Yag laser en micro-needling kunnen acnelittekens verminderen. 

Huidverjonging:

Met behulp van de Erbium yag en micro-needling kunnen rimpels worden verminderd, de huid worden verstevigd en geëgaliseerd. 

Review: Bij een andere kliniek waar ik kwam liep ik eerste graad verbrandingen op. Dat deed echt pijn. Bij MediPraxis voelde ik de behandeling ook wel maar was echt een stuk dragelijker. Ik had geen verbranding. De behandelaars zijn heel secuur en ook heel eerlijk. Als het niet meer nodig is, dan behandelen ze gewoon niet. Echt een aanrader voor iemand die met overbeharing zit. Jasmine W.