top of page

Adipologie

Dit apparaat werkt op Low Frequency Ultrasound. Daarnaast gebruikt het enkel een lage intensiteit. Hiermee kan er veilig, zonder schade aan het weefsel aan te richten, specifiek op de vetcellen worden gewerkt. De behandeling zorgt voor lipolyse waarbij vet op een natuurlijke manier wordt verbrand zoals dat ook via sporten gebeurt. Daarnaast wordt er extra collageen aangemaakt waardoor de huid wordt verstrakt. Deze behandeling is ideaal om te combineren met gezonde manieren van afvallen of wanneer gewicht niet zozeer het probleem is maar plaatselijk vet.

Natural Beauty
Undergarments

lokaal vet verminderen

Je bent keurig op gewicht en hebt een gezonde leefstijl maar toch zit er net wat teveel vet op je buik, flanken, billen of benen. Of heb je misschien last van cellulitis? Je zou graag een behandeling ondergaan maar bent bang voor de bijwerkingen van een liposuctie of cryolipolyse. Dan is adipologie voor jou een 100% veilige en zeer effectieve manier om lokaal vet te verminderen, de huid te verstevigen en cellulitis te verminderen. Er worden 5 behandelingen aanbevolen voor een gegarandeerd en langdurig resultaat.

Prijs: 97,00 per behandeling voor 1 zone. Er zijn aantrekkelijk geprijsde pakketten van 5 of 10 behandelingen verkrijgbaar.

Een intakegesprek kost 25,00 en dit wordt in mindering gebracht tijdens uw eerste behandeling.

bottom of page