Blog

April 29, 2019

Huidtherapeuten kunnen een belangrijke rol spelen in het geven van voorlichting over "gezonde" huidverzorging en een gezonde levensstijl. Huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de zieke- en beschadigde huid. Daarnaast zijn zij ook steeds meer werkzaam op cosmetisch gebied. Tijdens de 4 jarige HBO opleiding huidtherapie heeft deze zorgprofessional onder andere geleerd om gedegen onderzoek te doen naar Evidence Based Practice en Best Practice.

Voorlichting en preventie:

Het geven van voorlichting is een belangrijke taak van de huidtherapeut. Bijvoorbeeld over verstandig zonnen. Ook het signaleren van "verdachte plekjes' op de huid is een taak van de huidtherapeut. Hij of zij ziet veel mensen met een ontbloot lichaam en dat biedt een uitgelezen kans om de huid te checken. Het is dan vervolgens aan de dermatoloog om het plekje verder te onderzoeken.

Toxische stoffen:

Om goede voorlichting te kunnen geven over het gebruik van een geschikte sunblock, is kennis nodig.  Adviseer...

April 23, 2019

 Tot en met 17 mei is de weg (Spirea) naar het gezondheidscentrum afgesloten wegens wegwerkzaamheden. De omleiding die vijf minuten extra reistijd kost staat duidelijk aangegeven. De parkeerplaats is zoals gebruikelijk beschikbaar. Bij voorbaat hartelijk dank voor het inplannen van wat extra reistijd en tot ziens in de praktijk.

Team MediPraxis

Silvia, Nadie, Joyce, Ester, Carola en Cynthia

April 3, 2019

Op verzoek van onze klanten, terug van weg geweest.

Onze speciale zomeractie:

Laserontharing van de oksels. Pakket van 3 behandelingen van 225,00 voor maar 130,00. (geldig t/m 1 september 2019)

Aangezien een behandeling met de AFT 750nm vaak meteen vanaf de eerste behandeling effect heeft, hoef je je oksels nog maar nauwelijks te ontharen in de zomer. 

Laserontharing werkt alleen bij mensen met een blanke tot licht getinte huid met donkere haartjes. Voor het beste resultaat zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig.

April 2, 2019

Terug naar Beter.

Wat:

Terug naar Beter is een heerlijke sessie in een klein groepje (maximaal 4 personen) waarbij we ruimte geven aan onze emoties. Alles mag: Schoppen, schelden, boksen, huilen.  Als de emoties ge-uit zijn gaan we met behulp van yoga, mindfulness en visualiatie een positieve boost geven aan lichaam en geeft. Er wordt weinig gepraat, maar veel beleefd. Een lekkere aromatherapeutische behandeling mag natuurlijk niet ontbreken.

Voor wie;

Voor mensen die een zware tijd achter de rug hebben en een "reset" wel kunnen gebruiken.

Waar:

Gewoon bij ons in de praktijk aan Spirea 9.

Wanneer:

Dinsdag 30 april van 15:00 tot 17:00 uur.

Kosten:

45,00 per persoon 

Aanmelden via: cvanschendel@medipraxis.eu

Please reload

Featured Posts

Huidtherapie en voedingssupplementen

December 4, 2019

1/10
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu