Blog

November 27, 2018

Rosacea is een chronische huidaandoening waarbij er sprake is van een felrode verkleuring van de huid, met name op de neus en wangen. Rosacea komt voornamelijk voor bij vrouwen tussen de 30 en 50 jaar. Soms kan de huidaandoening sterk lijken op acne (jeugdpuistjes).

Ontstaanswijze

De precieze oorzaak van rosacea is niet bekend. Wel zijn er verschillende theorieën. Één theorie , die onlangs werd bevestigd middels bloedonderzoek, laat zien dat er factoren zijn die invloed hebben op de vaatwand in de bloedvaten. Hierdoor ontstaat stilstand van bloed waardoor een ontstekingsreactie in de huid ontstaat. Een andere theorie beweert dat zogeheten ´demodexmijten´ een mogelijke rol spelen die de ontstekingsreactie in de huid verergeren.

Er zijn een aantal factoren bekend die de klachten bij rosacea kunnen verergeren, waaronder voedingsmiddelen. Zo kunnen alcohol en gekruide of warme voeding de klachten verergeren. Ook het weer kan een rol spelen. Zo worden de klachten in de winter vaak erger. Inter...

November 20, 2018

Om u een handje te helpen bij het kiezen voor de juiste zorgverzekeraar heb ik het een en ander opgezocht en uitgewerkt. 

Door op onderstaande link te klikken ziet u de beste pakketen voor acnetherapie, ontharen, camouflagetherapie en orthomoleculaire geneeskunde.

Verzekering 2019

Succes en tot ziens in de praktijk!

Groetjes Ester Hus

November 7, 2018

Of je nu een tastbaar kado wil geven of een belevenis, bij MediPraxis zit je goed. Als paramedici zijn wij natuurlijk goed in het behandelen van medische huidproblemen, maar wist u al dat wij het ook heel erg leuk vinden om mensen te verwennen? Zo geven wij heel graag een schoonheidsbehandeling of een aroma-massage. En voor onze trouwe klanten hebben we nu een heel leuk kado bedacht:

Jij geeft een verwenbehandeling kado aan iemand anders, en wij geven datzelfde kado aan jou.

  • schoonheidsbehandeling basis (aangepast aan het huidtype) a 55,00

  • schoonheidsbehandeling luxe (aangepast aan het huidtype) a 75,00 (jnclusief setje mini producten voor thuis)

  • aroma-massage (rug en gezicht) 55,00

Of wil je misschien een van onze holidaysets geven?

Dan geef je iets waar iemand echt wat aan heeft. Zorg er wel voor dat de set past bij het huidtype van de persoon aan wie je het geeft. Vraag eventueel aan ons om advies:

Set 1: Hydrate & Radiate . Vital C serum (ons meest verkochte product, ec...

Please reload

Featured Posts

Huidtherapie en voedingssupplementen

December 4, 2019

1/10
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu