Blog

October 17, 2017

De dagen worden korter, de herfstbladeren zijn gevallen en de temperatuur daalt. Een goed moment om na te denken over de Decembermaand. 

Wij willen graag een cadeau aanbieden aan iemand die het echt heeft verdiend. Het is een set bestaande uit een anti-aging reiniger met fruitzuren, een anti-aging hydraterend serum met o.a. vitamine c en een hydraterende dagcrème boordevol antioxidanten met SPF 30.

Ken jij iemand die dit cadeau twv 147,00 echt heeft verdiend? Deel dan dit bericht op Facebook waarin je die persoon tagt en ook uitlegt waarom deze persoon volgens jou in het zonnetje gezet mag worden.

Wil je deze aanbieding gebruiken als kerstcadeau voor jezelf of iemand anders? Dat kan ook. Speciale aanbieding: van 147,00 voor 99,00

October 6, 2017

Het laserseizoen is in volle gang. Veel mensen maken gebruik van onze twee mooie aanbiedingen. Deze gelden nog tot en met eind januari.

VP 540-900nm:

Deze behandeling met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van licht en laser vermindert doeltreffend couperose en pigmentvlekken. Daarnaast heeft het ook een huidverjongend effect. Er worden drie behandelingen aanbevolen met tussenpozen van een maand. Tot en met eind januari krijgt u bij het afnemen van 3 behandelingen 50,00 pakket-korting + een gratis Image gezichtsmasker twv 40,00 cadeau.

Prijs: 550,00 (pakket van 3 behandelingen van het hele gelaat of het decolleté).

Erbium Yag Skinrejuvenation:

Deze laser kan zowel full ablatief of gefractioneerd toegepast worden op de huid. Deze geeft een huidvernieuwing waarbij de huid een collageenboost krijgt. De teint wordt egaal en fris en ook wordt het huidrelief gladder en verfijnd. Ook kunnen acnelittekens minder diep worden gemaakt. Na de behandeling worden actieve werkzame ingrediënt...

Please reload

Featured Posts

Huidtherapie en voedingssupplementen

December 4, 2019

1/10
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9, 3317 JP Dordrecht.

Tel. 078-3032499

E: info@medipraxis.eu